Odpovědět na inzerát Pravidla


napsáno 0, zbývá 500 znaků

Odpovídáš na anonymní inzerát. Majiteli inzerátu bude předán tvůj email, na který tě bude moci kontaktovat.

Zobraz heslo
Myslíš, že by inzerát mohl zaujmout tvé známé? Zašli jim doporučení


Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Umění
Fitness
Příroda
Výlety
Vaření

Najde se tu pohodová příjemná mladá žena na seznámení, s chutí podniknout nějaké jarní výlety, nebo jen tak zajít v městě na drink, relax, zacvičit si..? Jsem pohodový, férový, aktivní muž bez závazků, co má slabost pro drobnější, aspoň trochu sportovně založené ženy. Svým založením a energií mám blíž k 30catníkům, než ke svým vrstevníkům, trochu prokletí:) Napiš mi, třeba najdeme společnou řeč i energii..

MužVážně 37 let Praha

TOP  14.4.2024

Rád bych zde potkal příjemnou fajn slečnu, která má smysl pro humor, ráda zajde do přírody, nebo si jen tak někam sednout a popovídat. Třeba přeskočí nějaká ta jiskra, člověk nikdy neví.

MužVážně 46 let Praha

TOP  14.4.2024

Nekuřák z Prahy 171, 75, zve na procházku Prahou ženu, která by se třeba i chtěla seznámit.Když to nevyjde, tak třeba strávíme jen hezké odpoledne.

MužVážně 54 let Praha

TOP  29.10.2023

VŠ 50/190 hledá ženu která touží po vlastním dítěti avšak už nehledá klasické partnerské soužití. Chci být spolehlivým otcem a všestranou oporou - společné sdílení starostí i radostí rodičovství.

MužVážně 37 let Praha

TOP  2.4.2024

Ahoj, rád bych se seznámil s milou, upřímnou a pozitivně naladěnou slečnou za účelem vážného vztahu. Je mi 36 let. Jsem pohodový, klidný a inteligentní kluk. Miluji sport, mám rád přírodu, turistiku a výlety. Budu se těšit na případné odpovědi.

MužVážně 22 let Praha

TOP  3.2.2024

Rád bych se tu seznámil s milou a sympatickou slečnou do 21let. Jsem milý, hodný….rád zajdu do divadla, přírody nebo na dobré jídlo, a mám rád západy slunce Teď sem začal chodit do fitka a moje záliby je focení přírody