Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  63 let | České Budějovice
Hledám vážný vztah, mít s kým sdílet radosti
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  44 let | Strakonice
Jestli je tu solidní dívka, žena nebo maminka, která ještě uznává slušné a hezké hodnoty ve vztahu, nechodí na rande s dalšími x muži, místo pravdy si nevymýšlí historky pro zasmání, má vyřešenou minulost, nejde jí jen o ʂȩӽ a benefity sponzora, má pořádek v životě i hlavě a především smysl pro férové jednání, ozvi se. Třeba budu ozvěna a ozvu se ti zpět:). Myslím, že jsem člověk, který neslibuje vzdušné zámky, ale (a v to sám pevně věřím), snad dobrou oporu v životě.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  35 let | Praha
Pokud si dá na seznamku inzerát dívka, musí si zde připadat jako lovná zvěř. Upřímný muž, hledající opravdovou lásku, se zde naopak cítí trochu osamoceně, protože si většina dívek myslí, že je jen z dalších lovců. Netuším, jak tuto paradoxní situaci vyřešit, ale jsem z ní trochu zoufalý. Strašně rád bych poznal dívku (nekuřačku, max 31), pro kterou materiální svět není cílem a vztah je pro její život důležitý.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  54 let | Pardubice
Dobrý den všem, pokud budete mít čas a náladu písneme si ? Jsem Robert, pohodový nekuřák, . Jezdím na motorce, offroad, vodním skútru, kole.. mám rád přírodu, zvířata, potápění, cestování letadlem, obytným autem... relaxuji na koncertech, kině, divadle, kavárně... Nic není podmínkou.. Hezky zbytek dne.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  46 let | Brno
Hledám ženu, která by ráda zašla na kávu, projít se, zajet na výlet nebo do kina. Prostě spolu trávit nějaký volný čas a uvidíme. Mít se na koho těšit by bylo fajn. Jen Brno a okolí.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  61 let | Praha
Jsem v pohodě, ale z mého života zmizel přítel a chybí někdo pro dlouhodobé společné sdílení zážitků, které život přináší. Tak neváhej a ozvi se a uvidíme. Výhradně Praha, zcela vyřešená minulost bez závazků a dluhů, nekuřák, "přiměřené" hmotnosti, kladný vztah k pohybu a cestování (i bez cestovek). Aktivně používá sportovní (pravidelně v týdnu rekreační sport) a společenskou obuv (kultura). Očekávám vlastní dopravu a zázemí bez sestěhování. Vzájemné sympatie ale rozhodnou.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  47 let | Praha
prima muže pro prima zážitky
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  75 let | Plzeň
Do dalších let hledám poctivého , hodného muže . Mám menší zdravotní problémy s chůzí . Nehledám ʂȩӽ ani povyražení , ale přítele pro vzájemnou pomoc a oporu , povídání , vzájemné návštěvy , trávení společného času , společné koníčky . Chtěla bych mít někoho , na koho se můžu spolehnout . Mám ráda přírodu , les , procházky i posezení a lenošení , knihy , poslech hudby , ráda se podívám na pěkný film nebo pěkný pořad v tv. Umím se postarat , když se bude starat i partner .
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 60 let, České Budějovice
žena, 53 let, Praha
žena, 28 let, Plzeň

Seznamka - muži

muž, 23 let, Hradec Králové
muž, 46 let, Mladá Boleslav
muž, 36 let, Domažlice