Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  33 let | Most
Hledám. Dívku kterou by jsem si rozuměl A vycházeli a která by mě měla ráda
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  55 let | Ostrava
Rozvedený,abstinent,nekuřák.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  35 let | Chomutov
Ahoj, jsem Míša a prozatím by mi stačilo dopisování.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  24 let | Praha
Ahoj, léto se blíží, a ráda bych tady našla nějakou známost na nějaké psaní a snad i schůzky, z okolí Prahy, nebo Ostravy, i když bych ráda v létě trochu cestovala, takže vzdálenost neřeší problém :D Budu se těšit na zprávy, a snad se sejdeme:)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  50 let | Čáslav
Hledám to co mi chybí predcovidove..
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  51 let | Brno
Hledám muže.ktery .nelze . princeznu.nehleda . obyčejnou ženu .Brno. jen .vážný vztah. ucta . věrnost. opora . tady .na seznamce . ztráta .času . modelka . nebo .zalotoptaka . nepotřebují. foto.jen na email.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  68 let | Tábor
Jo,! a najednou nevím co vlastně psát, sám sebe vychvalovat, není čím... Tak snad pro začátek, vařit neumím,! ale českou kuchyni zbožňuji a umělkyni do nebes povznesu! Jinak doma, v kutilství, na zahradě, tam si poradím. Do přírody pěšmo, kolmo, autem, za poznáním, na koncert - když bude s kým, rád vyrazím. A má negativa - vousatý, šedivý, kuřák dýmky, co nehledá manekýnky. Snad ještě nevymřely, živočišné žínky - bez připomínky. Václav
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  22 let | Plzeň
Ahoj, můj inzerát je asi trošku netradiční, ale hledám skutečně něco, co každý nepochopí, někdo to odsoudí, ale to je jedno. Chtěl bych najít holku, která je od přírody submisivní, já se o ní postarám. Je mi 21 a jsem dominantní a potřebuji vedle sebe partnerku, která se mi naprosto oddá. Je to pro mě velmi důležité. Pokud se nějaká taková mezi vámi najde, nebojte se napsat.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 61 let, Valašské Meziříčí
žena, 48 let, Roudnice nad Labem
žena, 50 let, Most

Seznamka - muži

muž, 65 let, Hradec Králové
muž, 52 let, Kyjov
muž, 49 let, Olomouc