Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  41 let | Ostrava
Jsem symp. 180 cm vysoký pozitivně naladěny, usměvavý nekuřák, ktery sportuje, jezdí na výlety ( kolo, auto)..a nesedí u piva Zatím jsem nenarazil na obyc. ženu, které chybí láska pro společný život. Najde se tu nějaka?... Já už 40 měl. dítě není překážkou.. Foto zašlu do tvého emailu..pracující..nekuřák, abstinent. Najdeme se? Nehledám žádnou baculatou... Chci žít pohybem a ne se válet ...
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  50 let | Cheb
Přeji si najít chlapa, který žije zahradou. Pomohu s radostí při opravě nebo stavbě. Práce na zahradě je samozřejmostí. Děti a zvířata s radostí přijímám.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  45 let | Praha
Najde se tady prima parťák pro společné vylety…?Hory, voda, poutni i silová místa po cechách i v zahraničí.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  27 let | Ostrava
Ahoj, jmenuji se Radek a je mi 27let, jsem z Ostravy a rád bych už konečně našel tu vyvolenou na vážný vztah. Na nekonečnou lásku, kterou ti budu dennodenně dokazovat. Neumím moc tyhle první zprávy, takže budu rád když se ozveš do zprávy a poznáme se více:)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  47 let | Bruntál
Touto cestou hledám obyčejného chlapa.K seznamení.Který to opravdu mysli važně.Je snim sranda.A nehledá pobavení.Normální žena která si na nic nehraje.Pracujici bez dluhu.Nezkažená dobou.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  39 let | Jindřichův Hradec
Hezký den, touto cestou přítelkyni a pro mou 7 letou dceru nejlepší kamarádku, které bych mohl dát celé své srdce, se kterou bych mohl společně prožít všechno to krásné, co život přináší. Mám rád toulky krajinou, výlety... Nesnáším lež. Pokud jsi to právě Ty, budu moc rád, když se mi ozveš. Já 39 let, rozvedený, 188/95, pracuji jako truhlář. Bez dluhů. Bydlím v Žirovnici. Za Tvou odpověď Ti předem děkuji. Moc rád fotku pošlu na Whatsapp. Petr
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  43 let | Kroměříž
Tímto bych chtěl pokusit oslovit normální hodnou ženskou, holku, dívku i maminku, která ví co chce od života a párty už má dávno za sebou .Jsem nyní tak nějak sám a chybí mi prostě někdo fajn, však to znáte.. Jsem takový spíše hodný, pohodový kluk, což se dnes už asi moc nenosí.., ale jinak to neumím a v mém okolí nemám štěstí, najít někoho fajnáckýho.Pokud jseš třeba také sama, hledáš pohodového kluka:), nebo třeba i kamaráda na povídání , cokoli ..určitě odepiš:).M:)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  45 let | České Budějovice
Rád poznám sympatickou, svobodnou, nezadanou, bezdětnou, štíhlou ženu s vyřešenou minulostí, nejlépe nevakcinovanou (víme o jakém očkování je řeč). Optimálně pro vážný vztah nebo jen jako kamarádi pro občasné společné volnočasové aktivity (turistika, výlety, kultura apod)
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 32 let, Žďár nad Sázavou
žena, 38 let, Přerov
žena, 39 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 33 let, Praha
muž, 67 let, Zábřeh na Moravě
muž, 49 let, Prostějov