Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  51 let | Pardubice
Neni lehke formulovat, vse co se mi zene hlavou. Tak ted nejdrive popovidani s normalni, obycejnou zenou. Co jeste nerezignovala na vse co by bylo mozne zrealizovat. Proste se uvidi co a jak dal. Uz nejsme teens...
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  47 let | Brno
Hledám vztah, někoho, s kým se usadím, někoho, pro koho udělám všechno, dám jí všechno, udělám cokoliv, co bude chtít, ujistím se, že je královnou mého života, cokoliv ji udělá šťastnou, je to, co ji udělá šťastnou, co se jí nelíbí, to se mi nelíbí, cokoliv bude chtít, udělám cokoliv, abych si ji udržel, protože si zaslouží svět, který jí dám, postarám se o ni do posledního dechu svého života, pokud máte zájem, napište mi, děkuji
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  34 let | Brno
Toutou cestou, později třeba někde u kávy bych se chtěl seznámil s dívkou na společný život, tak snad se mi už poštěstí, kdyby si tu byla tak klidně mi napiš. A něco trochu o mě jsem pracující profese (truhlář), posezení s přáteli, hudba, kino, procházky, příroda, in line.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  44 let | Hranice
Zdravím všechny. Touto cestou hledám paní na vážné seznámení a vážný vztah. Třeba už to bude naposledy a některou příjemnou osobu zde naleznu. Jsem rozvedený 44 letý rocker, který mívá pravidelně sebou dva rošťáky 10 a 12 let. Zbytek si můžeme říct případně osobně, popř. do zpráv. Budu se těšit na případné odezvy a podepíši všem. Hezký večer všem.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  40 let | Brno
Ahoj, jsem chlap co se rád směje nej ve dvou, VŠ, nekuřák a hledám ženu-). Mám rád pohodu, prostě si ten čas chci ve dvou užít hezky,těšit se na sebe. Jak ráda relaxuješ? Já mám rád procházky nej ve dvou, kino, dobré jídlo, muzikály, výlety, čtu, rád fotím, prostě ty v uvozovkách obyčejné věci mezi ženou a mužem. Jak to máš ty, co tě baví ve dvou? Radovan
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  39 let | Olomouc
nesnáším faleš, neuprimnost. Pro prince budu rada princeznou. Pro vola pak zřejmě krávou Muž, kterého hledám by měl být velmi podobný… pracovitý, mazlivy, emapticky, zodpovědný, věrný, svědomity, ideál Tatínek.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  47 let | Nový Jičín
Hezky den, Nevim, jestli to ma zrovna tady smysl, ale pokud by se zde nasla fajn zena, pohodova, tolerantni a majici smysl pro humor, budu rad, kdyz se treba ozve. Budu se tesit na pripadne odpovedi.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  30 let | Benešov
Ahoj jmenuji se Lucka, je mi 29 let, mám syna a dceru Hledám veselého, upřímného, hodného muže. Moje zájmy jsou kolo, plavání, maluji, hudba, zpěv, výcvik koni a psu, pc, hry na Pc, filmy .
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 36 let, Ostrava
žena, 53 let, Benešov
žena, 61 let, Valašské Meziříčí

Seznamka - muži

muž, 27 let, Příbram
muž, 49 let, Ostrava
muž, 28 let, Beroun