Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  48 let | Brno
Bydlím kousek od Brna a hledám pohodovou ženu na vážný vztah. Vyřešenou minulost mám
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  47 let | Brno
Muž, s kterým budu souznit? Žiji ve městě, ale životu v přírodě se nebráním. Jsem soběstačná, viděla jsem kus světa. Uvítám Tvůj životní nadhled, optimismus. V létě přespím ráda pod stanem, v zimě na lyže. Podnikám, VŠ, bezdětná. Prosím ty, co mají děti malé ve střídavé peči, aby mi nepsali.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  55 let | Orlová
Hledám milou, klidnou a hodnou paní na hezký vztah, mohla by být nekuřačka menšího vzrůstu k mým 173 cm. Jsem z Orlové, 54 let, bydlící sám ve svém, mobilní.Hezký den Marek
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  63 let | Zlín
Hledám ženu na trvalý vztah.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  30 let | Hradec Králové
Homer hledá svojí Marge. Nemusíš mít modré vlasy, já také nemám jenom tři. Nemusíš mít velká prsa, já také nemám tak velké břicho. Můžeš být doma a starat se o děti, ale já nejsem jaderný technik. Také jako Homer nepiju, ale občas jsem stejné nemehlo jako on. Jsem o něco mladší než on, ale u tebe věk nerozhoduje. Tři děti nemám, ty je také mít nemusíš, to třeba časem :). Tak kdyby jsi chtěla poznat hodného, klidného, inteligentního a vtipného muže, neboj se napsat. Budu se těšit :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  45 let | Hradec Králové
Láska spočívá v tom, dokázat se smířit s nedostatky toho druhého.. Bylo by fajn potkat muže do pohody i nepohody, s úsměvem, nadhledem, s chutí se opět těšit.. Na co?.. Na nové zážitky, ranní zprávu, noční hvězdy, tajný výlet.. Sladkou pusu... Holka přes čtyřicet co ti chce svůj úsměv dát..
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  33 let | Nové Město na Moravě
Chci se usadit a založit rodinu, jestli to cítíš stejně tak neváhej a napiš, foto zašlu mailem:)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  39 let | Mělník
Ahoj všem.Hledám normální, milou a sympatickou slečnu/ženu, která má vyřešenou minulost. Najde se žena, která se chce vážně seznámit.Já 178cm, váhou kolem 80kg mám rád cestování, výlety, rekreačně sport, poslechnu si rád hudbu, kouknu na nějaký film, kino, kulrura atd...jestli jsem tě trochu zaujal, tak napiš
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 59 let, Chrudim
žena, 52 let, Praha
žena, 59 let, Jablonec nad Nisou

Seznamka - muži

muž, 52 let, Hradec Králové
muž, 41 let, Olomouc
muž, 39 let, Jihlava