Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  59 let | Ostrava
Ahoj, brzy 59 ale přesto vedle místo prázdné je.Né není to z důvodu že bych byl náročný, jen se to prostě tak sešlo.Proto zkouším....jsi někde usměvavá od ucha k uchu, bez chuti lhát a přetvářet se, s neležením jen u telky ale občasného něco dělání.Né princ nejsem , jen obyčejnej chlap.Jen jednu podmínku mám , né dámy které jste starší než já , děkuji.Petr 186/98 ostrava
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  37 let | Brno
Hledáš-li vážné a reálné seznámení, máš zájem o lásku na základech přátelství a věrnosti, .. chceš milovat a být milována, .. cestovat ale užívat si i domácí pohody, jsi raději v přírodě a v klidu nežli v betonové džungli.. pak buď vítána.. ps: děti výhodou :-). VÁŽNĚ JEN VÁŽNĚ.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  53 let | České Budějovice
Rád poznám mladší sympatickou nekuřačku se kterou bych si rozuměl a padnul do oka. Laskavou ženu, klidné a vyrovnané povahy, běžných zájmů, která uznává tradiční rodinné hodnoty, má ráda děti a má pohodové vztahy i se svými nejbližšími. Občas sportující, žensky se oblékající. Výrazných ženských křivek, příjemných proporcí. Uvítám i delší vlasy. Hledám trvalý vztah a to co se mi líbí, vzájemné sympatie, důvěru a nějaké společné zájmy. Pokud bych Tě zaujal, tak se nestyď a něco o sobě napiš.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  48 let | Liberec
Hledám ženu, která hledá ženu. Já, Liberecko,vyrovnaná,klidná,spolehlivá,téměř 50let,střední postavy,ženského vzhledu i chování.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  34 let | Brno
Ahoj, sympatický, střelený beran hledá k sobě svou druhou polovičku se kterou by mohl trávit společné chvíle a budovat vztah. Mým největším koníčkem a zároveň relaxem po pracovním dni, případně ve dni volna je hraní moderních deskových her, dále pak poslech hudby - zde mě asi nejvíc baví Vocal Trance (mezi mé NEJ patří: Armin van Buuren, Lost Frequncies, Scooter, ...), mám rád zvířata, procházky, jízdu na kole, squash, ... Pokud jsem tě zaujal a chtěla by ses dozvědět víc - neváhej a napiš :-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  42 let | Praha
Zdravím Tě, pro začátek uvedu, že jsem komplikovaný. Jsem biʂȩӽuálně-aʂȩӽuální-polyamorní chlap, jednoduše řečeno queer. A proč tu jsem, právě proto, že všechny ostatní varianty nefungují. Zkouším najít "štěstí" na všech úrovních. Mám 41let, 185cm, 88kg prý dobře vypadající, hetero vzhledu, sportovní typ, pohodář, který má ale už i leccos za sebou. Prioritně hledám protějšek za účelem založení rodiny, respektive početí dítěte. Pokud jsi na podobné vlně, budu rád, když napíšeš, ozvi se, Martin;-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  54 let | České Budějovice
Hledám ženu na budování vztahu, společné zájmy.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  46 let | České Budějovice
Manka v nejlepších letech s jednou Cipísčicí hledá svého loupežníka Rumcajse v podobně nejlepších letech, nejen do Řáholce a na furt ;o)
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 40 let, Písek
žena, 59 let, Chrudim
žena, 48 let, Ústí nad Orlicí

Seznamka - muži

muž, 66 let, České Budějovice
muž, 45 let, Praha
muž, 65 let, Praha