Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  45 let | Frýdek-Místek
Pěkný večer, rád bych konečně potkal normální, pohodovou ženu, která by ráda se opět zamilovala a měla opět krásnou rodinu.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  33 let | Blansko
Ahoj, jsem Dušan a touhle cestou si chci někoho najít, tyhle seznamky mi nikdy nešli radši dávám přednost osobnímu setkání. Na nic si nehraji a vím co chci.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  55 let | Hradec Králové
Hledám a nenacházím štíhlou ženu nebo střední postavy, která by ráda ještě prožívala krásné chvíle ve dvou a to jak při setkávání u kávy, na procházce, na kole či při sportu, na koncertu či jen při lenošení doma. Prostě žít a užívat si všech krásných věcí, které okolo nás jsou včetně pohlazení a dotyků.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  62 let | Havířov
Klapka 3 po 18.Naprosto normální muž, který ví, co chce a co nechce, je tady?A kdyby byl z blízkého okolí Havířova a blízký mému věku, tak by to byla super kombinace. Foto potěší .....
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  48 let | Jablonec nad Nisou
Ahojky ...... Prioritou mých řádků je ve vzájemné radosti a oboustranném přání početí a narození miminka souběžně s fajn společným vztahem ..... Nebo/či(čchi) ve vzájemné radosti a oboustranném přání početí a narození miminka ve svobodném, otevřeném vztahu....bez podmínek.... Jsem otevřena jakékoliv realitě barevnosti se záměrem početí a narození miminka v hluboké otevřenosti, niterní pravdivosti, upřímnosti.... Jestli máš/cítíš v souznění..... budu ráda za ozvání se, napsání....těším se.....
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  30 let | Strakonice
Ahoj.. Rád poznám hodnou parťačku do života, která se umí usmát :) Tu, která už ví co chce a má svou minulost vyřešenou. Jelikož je mi 30 let, už bych chtěl rodinu a žít poklidný život. Rád jezdím po výletech a poznávám nové místa.. Nepřekousnu nevěru a na lži jsem alergický.. Více asi ve zprávě.. pokud budeš mít zájem se poznat..
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  69 let | Praha
Nezadanou ženu hledá nezadaný muž. Už.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  59 let | Jablonec nad Nisou
Hledám sympatickou mladší ženu k vážnému seznámení, jen z blízkého okolí, co by chtěla vyměnit samotu za hezké dny ve dvou. Velké plus bude, když se mnou ráda zajdeš na ples, do tančírny nebo i jinam. Jsem štíhlý, 180 cm vysoký nekuřák.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 60 let, Praha
žena, 39 let, Rokycany
žena, 48 let, Roudnice nad Labem

Seznamka - muži

muž, 56 let, Ostrava
muž, 49 let, Česká Lípa
muž, 53 let, Pardubice