Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

žena  60 let | Brno
Hledám muže kolem šedesáti let. S laskavým srdcem, ve kterém bych našla oporu a životní pohodu. Muže, který mi vrátí úsměv do života. Upřímného, čestného a pracovitého z okolí Brna. Bydlím v malém rodinném domku, ve kterém chci s novým partnerem trávit klidné stáří.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  51 let | Praha
Jsem SŠ, 51 let, 182 cm vysoký, štíhlý, jen mám trochu pupík, bez závazků, svobodný, nekuřák a abstinent. Děti nemám a už ani nechci. Nedovedu si představit pak v důchodu krotit puberťáka. Hledám spřízněnou duši. Ptej se, co Tě o mně zajímá. Mám rád neškodolibý humor a sám vlastní pro pobavení ostatních vymýšlím. V hudbě mám rád směr NEOROMANTISMUS = kapely Duran Duran, Camouflage, Alphaville, Roxette, Queen, Scotch, Fancy, Tears for Fears a David Guetta. Všechny mé fotky jsou aktuální.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  37 let | Brno
Hledá se obyčejná, zadlužená ženská, která ví o čem je život a na nic si nehraje.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  41 let | Hodonín
Nespoutanost, vášeň, hravost, smích, inteligence, hudba lidová, underground i bigbít, Radůza, Kryl. Folklor, architektura, příroda, hory, voda, kvalitní a nekomerční kultura, umění, tvoření, prožívání života smysluplně? Radost, svobodomyslnost, slušnost k přírodě, duchaplná konverzaci při něčem dobrém, nebrat svět jen vážně, ale s nadhledem, a přitom zodpovědnost. Naplněný život je pro mě ten rodinný, nakonec děti jsou tím, co dává životu smysl. Máš-li něco podobně, rád tě poznám.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  38 let | Český Krumlov
Ahoj, rád se seznámím jen vážně. Bez fotky nepsat.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  45 let | Brno-venkov
Hodnou holku k seznámení, ženu pro život, která by časem chtěla založit rodinu. Sdílet spolu starosti, radosti a lásku
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  42 let | Tábor
Hledám holku, společné zájmy by mohli být cestování, sport. Mohla bys být vyšší postavy, klidné, rozumné povahy. Jsem vyšší přiměřené postavy, baví mě sport, věnuji se deskovým hrám, rád jezdím na výlety.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  Prostějov
Žijící sám, mynulost vyřešena.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 30 let, Praha
žena, 48 let, Ústí nad Orlicí
žena, 53 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 34 let, Havířov
muž, 56 let, Kladno
muž, 29 let, Blansko