Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  36 let | Třebíč
Hledám slečnu, která by se ráda semnou poznala a úžívala života.Já 35let, 176cm výška, nosím brýle, mám tmavé vlasy.Vážím okolo 80kg.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  68 let | Hradec Králové
Pár kilo navíc, krása dávno pryč, ale snad čistá duše hledá odvážlivce, který by tohle všechno přežil.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  39 let | Říčany
Zdravím Vás, milé slečny. Jmenuji se Petr, je mi 39 let a bydlím na okraji Prahy. Rád bych se seznámil s některou z vás, která má smysl pro humor, nezkazí žádnou legraci a zároveň se dá na ni spolehnout. Na oplátku nabízím výlety do přírody, ale i po památkách, procházky, cyklistiku, můžeme spolu vyrazit do kina, divadla, na bowling, či na nějakou jinou zajímavou akci. Zaujala Tě má nabídka a hledáš partnera pro společnou cestu životem? Napiš, budu se těšit!
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  50 let | Čáslav
Hezky máj Ne, že bych vyloženě hledal, ale třeba by se tu našla žena 40-48 let, která by ráda žila (nebo už žije) někde na vesničce. P.S. Samota neboli, ale je lepší vše prožívat ve dvou Pojď si padnout do očka˘ Jirka
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  49 let | Opava
Ahoj te źeny dívky.Hledam co už nemám.Hledam vztah a porozumění.Tak jestli chcete tak napište.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  68 let | Český Krumlov
Jsem rozvedený muž 67 let 170 / 88 / z Jihu Čech a rád poznám sympatickou ženu do šedesáti let s normální postavou která , už také nechce být sama. Stále pracuji, nemám dluhy a mám kde bydlet, ale bohužel kouřím. Jsem pojízdný a mohu nezávazně přijet nejlépe J. Čechy. V případě vážného zájmu foto odešlu přes mail.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  60 let | Liberec
Jsem obyčejný rozvedený nekuřák s vlastním bytem a hledám nejlépe příjemnou, pohodovou a obyčejnou rozvedenou či vdanou ženu zatím na občasné scházení, posezení u vína, kávy či TV, procházku či malý výlet. Dám přednost stálé a trvalejší známosti. Jo a nejsem žádný hubeňour.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  47 let | Brno
nabízím čas a přátelství ženě Brno +-50km která se chce seznámit a nechat čas plynout.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 34 let, Praha
žena, 69 let, Praha
žena, 36 let, Ostrava

Seznamka - muži

muž, 48 let, Žďár nad Sázavou
muž, 60 let, Kladno
muž, 36 let, Pardubice