Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  55 let | Chrudim
Rád bych potkal ženu , která je sama se sebou spokojena , ale které chybí nějaký protějšek pro společně strávený čas a třeba i život. věnuji Ti svůj čas a budu rád za Tvůj.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  50 let | Uherské Hradiště
Necítím se osamělá ... ale občas někam vyrazit (výlet, kultura)? Nezadaný + nekuřák, Veselsko, Uherskohradišťsko, ale možno i dál.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  45 let | Praha
Měl by někdo chuť se se mnou o víkendu projet na kole kopcovitým Ladovým krajem? Voděradské bučiny, rybníky, Sázava, hospůdky, silnice bez aut, lesní cesty.. tak 30-40 km s převýšením odhadem 400m. Je možno přijet i vlakem ;-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  61 let | Praha
Rád bych poznal sympatickou paní na společná setkávání. Jak to bude vážné, nebo nevážné, to ukáže především čas. Navrhuji společné setkání u kávy nebo u čaje. Předem nechci žádnou fotku, ani žádné informace o Tobě. Napsat se dá cokoliv, a nemusí to být pravda. Stejně tak se dá kouzlit i s fotografií. Prosím, to samé ani nečekej ode mě. Pouze uvádím, že bych rád poznal slušnou ženu a ne nějakou..... Ubytování nehledám ani nenabízím. Díky 61/181
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  45 let | Praha
Veselá, sportovní, aktivní, optimistka, VŠ hledá laskavého nezadaného muže pro společný čas a život. S dětmi bydlíme na Praze-východ (Říčansko).
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  34 let | Vlašim
Ahoj jsem z Vlašimi, Ráda bych se seznámila s mužem, co také hledá vztah, mohu ti nabídnout svoji lásku ,něhu , náruč ,pochopení dokonce i v kuchyni nejsem úplně marná ,ale motorovou pilou řezat neumím :D pokud si dočetl až sem ,tak klidně napiš :) PS:neboj nekoušu :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  68 let | Šumperk
Ahoj a hezký den přeji, je to dost let, co jsem se na tomto portálu seznámil se ženou, se kterou jsme si hodně rozuměli. Vypadalo to, že je to na doživotí. Bohužel, osud to píše trochu jinak. Zemřela... Jsem 163/65 Rád bych se seznámil se štíhlejší ženou z kraje Olomouc a okolí, (Bruntál, Pardubice, Č. Třebová, Mor, Třebová, Ústí nad Orlicí a okolí.) která také už nechce být sama. Můžeme si napsat pár řádků, zajít na kávu a dál se uvidí. Fotku pošlu na email.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  52 let | Pardubice
Nekoho na vážně seznameni
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 57 let, Svitavy
žena, 41 let, Zlín
žena, 57 let, Uničov

Seznamka - muži

muž, 35 let, Klatovy
muž, 47 let, Praha
muž, 64 let, Praha