Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

žena  49 let | Praha
Hledám fajn muže z Prahy, co bude chtít se se mnou probouzet. Občas zajít na procházku, do kina, do divadla, na večeři. Co rád cestuje a rád poznává nové země s jejich kulturou. Hledám úplně normální vztah. Pokud mi chceš odepsat prosím pošli i fotku.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  49 let | Veselí nad Moravou
Hledám příjemnou, pohodovou partnerku na zbytek života.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  53 let | Praha
Ahoj milá neznámá, hledám partnerku, se kterou bych mohl sdílet společné hodnoty, bavit se, smát, chodit do kina, na kávu, výlety a když to bude klapat, žít spolu v dobrém i ve zlém. Měla bys být pohodová, inteligentní, romantická, spolehlivá, se smyslem pro humor i zodpovědnost. Těším se na Tvoji odpověď. Honza
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  37 let | Brno
Ahoj, hledám touto cestou nejprve kamarádku na povídání a vzájemné poznávání.. z Brna a širokého okolí, které v životě chybí láska, něha, pohlazení a všechny ty krásné věci kolem, jako obejmutí, pochopení.. Chci se zase mít na koho těšit a hlavně abychom si měli co říct..
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  43 let | Náchod
Snad tady najdu tu pravou.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  68 let | Trutnov
Svobodný pohodář, sportovec, zdravá výživa, domácí kutil by rád poznal partnerku-nekuřačku. Vlastním ŘP. Mám rád přírodu, romantik. Jsem mladšího vzhledu 67/174. Váha 83 kg. Nekuřák, abstinent. Učitel SŠ po dětské obrně chodící dobře o holích. Miluji moře, rád plavu. Bydlím v rod. domku, okres Trutnov
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  46 let | Plzeň
Je tu má budoucí láska:)?...kolo, plavání a jiné fajné hejbání:)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  47 let | Trutnov
Krásny den rád bych nasel partnerku pro trávení společného času, poznavani se. Hledam někoho kdo chce láskyplný vztah pro zivot Baví mě turistika, výlety do přírody po zajímavých místech...jsi tu?
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 59 let, Brno
žena, 35 let, Praha
žena, 40 let, Písek

Seznamka - muži

muž, 53 let, Rychnov n. Kněžnou
muž, 33 let, Jindřichův Hradec
muž, 29 let, Praha