Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

žena  46 let | Praha
Na světě je příliš negativních emocí a málo humoru. Vtipný nadhled navíc znovu začíná být vnímán jako politicky nekorektní projev chování. Hledám jednoho alespoň trochu ʂȩӽy chlapa, který navíc kromě toho, že zvládl dokončit vysokou školu, není úplně blbý. O sobě mohu říct totéž a hledám někoho, koho bych mohla mít ráda a on mě. Pozitivní vztah k Járovi Cimrmanovi podmínkou. Nějaké sportovní aktivity a ochota občas prosedět dvě hodiny v divadle také.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  46 let | Pardubice
Žena na reálný život. Nic virtuálního.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  30 let | Třinec
Jmenuji se Rosťa, je mi 30, bydlím ve Stříteži a jsem nekuřák. Hledám ženu na vážný vztah, ze kterého by to poté vyvrcholilo manželstvím. Jsem slušný, pohodový, muž z vesnice, který hledá ženu pro život a rodinu. Děti nemám, ale chci je. Co se týče vzdálenosti, hledám primárně okolí Třince, Frýdku-Místku popř. Ostravy. Můžeš být klidně z druhé strany republiky, pokud ovšem pro Tebe není problém přijet tady na Slezsko. Pokud mě chceš více poznat, neváhej mi napsat. Těším se na Tvou zprávu.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  37 let | Nymburk
Ahoj. Ráda bych tu poznala muže, který už ví, co od života chce, nekuřáka, bezdětného, z okolí Nymburka, Prahy. Co hledám to také nabízím. Odpovědi prosim s fotkou. Lenka
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  49 let | Česká Lípa
Nemá cenu sem něco psát ,pokud chceš optej se a uvidíš. Տȩӽuchtivé, prosím ani nepsat.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  41 let | Hodonín
Nespoutanost, vášeň, hravost, smích, inteligence, hudba lidová, underground i bigbít, Radůza, Kryl. Folklor, architektura, příroda, hory, voda, kvalitní a nekomerční kultura, umění, tvoření, prožívání života smysluplně? Radost, svobodomyslnost, slušnost k přírodě, duchaplná konverzaci při něčem dobrém, nebrat svět jen vážně, ale s nadhledem, a přitom zodpovědnost. Naplněný život je pro mě ten rodinný, nakonec děti jsou tím, co dává životu smysl. Máš-li něco podobně, rád tě poznám.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  60 let | Kroměříž
Žena všestranných zájmů i schopností hledá k /zatím/ občasným schůzkám přítele 60+,inteligence,solidnost,nekuřák podmínkou.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  51 let | Praha
Metalových volnomyšlenkář, rebel a havloid.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 47 let, Praha
žena, 44 let, Liberec
žena, 32 let, Žďár nad Sázavou

Seznamka - muži

muž, 67 let, Zábřeh na Moravě
muž, 47 let, Praha
muž, 58 let, Břeclav