Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  58 let | Frýdek-Místek
Hledám ženuška v.sezmameni najdu tě. Samota je zlá. Na vše zotpovim ozvi se. Roman
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  54 let | Praha
Vztah, výlety, dovolená, cestování, příroda, kultura, divadlo, muzika, hory, lyže, moře, auto, zahrada, pohoda, souznění, spolehlivost, důvěra, radosti, starosti, intimita, láska. To vše bych ráda sdílela s vysokým (185 +) nekouřícím nezadaným mužem. Carpe diem. :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  41 let | Praha
Ahoj :) Hledá se sympatická slečna, konkrétně parťačka do života :) Co dát procházku a zjistit jak nám spolu je a potom třeba vyrazit na výlet po horách, nebo víkend u moře? :) Jsem pracující, bezdětný, svobodný ;) A celkem aktivní. Ale rozhodně ne bezchybný :) Těším se na tvou odpověď, která bude pls s fotkou. Taky se neskrývám :) Jirka 40 - ale vypadam mladší :))) a taky se tak cítím :D
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  68 let | Lovosice
Hledám kamarádku z okolí Lovosic po 50ce, na cestování za krásami naší vlasti, chataření, užívání léta.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  48 let | Opava
Nemám žádné zkušenosti se takhle seznámit,ale zkusit se ma vše, tak uvidíme....
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  54 let | Praha
Ahoj. Je tady pro mne padesátníka nějaký přítel ? Ne moc chlupatý ale měl bys mít vlasy a nebýt nějak extrémně obézní. Taky nejsem žádný hubeňour. Já jsem v Praze takže neměl bys být z opačného konce republiky. Zdá se ti že mám hodně požadavků? Myslím že to pochopíš. Jinak sám mám rád toulky přírodou . Jo a co ještě nemám rád ? Když mi někdo v první zprávě píše o svých úchylných snech a zálibách prostě o něčem co patří do jiné rubriky. Tak snad někde jsi .Rád se s tebou seznámím.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  43 let | Hradec Králové
Nějak se zmenšila možnost kde potkat nové lidi a seznámit se, tak to zkouším i tady. Nejsem žádnej Brad Pitt a taky nehledám žadnou Angelinu, i to kilčo navíc je a vlasů bohužel míň je. Co hledám? Asi zatím na začátek parťačku - kámošku na kolo, lyže, na túru do hor nebo i na výměnu pár písmenek když je večer dlouhá chvíle. Dvě deti 12 let ve střídavce, takže někdy toho času je míň.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  66 let | Plzeň
40 letá Hledá fajn slečnu do 45 let , se kterou si bude rozumět a najde v ní duševní oporu. Může být i trans. Zkusíme to? Třeba to vyjde. Elli
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 47 let, Olomouc
žena, 46 let, Praha
žena, 52 let, Brno

Seznamka - muži

muž, 51 let, Žďár nad Sázavou
muž, 48 let, Brno
muž, 68 let, Pardubice