Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  57 let | Veselí nad Moravou
Hledám společnost ženy ,zajít si někam sednout a nezávazné podebatovat
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  41 let | Pardubice
Ahoj. Jmenuji se Aleš a pracuji jako inženýr v technologické společnosti. Záliby od všeho trochu - rekreačně sport, filmy, divadlo, scifi a fantasy, výlety. Zajímám se o elektroniku, počítače a vědu obecně. Mám rád i práce na zahradě a kolem domu. Jsem kliďas, spíše mírnější povahy. Hledám pro vážný a trvalý vztah, nekuřačku, trochu aktivní, která by chtěla děti (nevadí, pokud už nějaké máš, právě naopak). Prosím, napiš mi něco o sobě a pošli fotku. Díky a budu se těšit. Aleš
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  47 let | Prachatice
Ahoj jsem ze Šumavy jsem rozvedený je mi 47 let mám kluka v péči vážím peču a po práci ještě chodím na brigády a moje zájmy jsou procházky občas že máme čas se synem jezdím na hrady a hlava do bazénu občas kolo když mám čas už nechci být sám takže hledám nějakou hodnou ženu aby měl ráda mého syna Moc se těším na odpověď
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  35 let | Znojmo
Ahojkyy, poznam tady nějakou fajn slečnu na společné aktivity?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  54 let | Pardubice
Rád bych poznal příjemnou ženu pro společné trávení nejen volných dnů - káva, procházky, plavání, hory, výlet, rekreační sport, cestování, poznávání památek apod., třeba z toho bude i něco víc. :). Pohovořit si o vše možném i nemožném. Někoho, kdo tady nechce pořád někoho hledat. Nemusí se jednat samozřejmě o stejný kraj.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  40 let | Praha
Rozhlížím se zde po slečně, která by ráda potkala sympatického muže, se kterým by ráda sdílela společné zážitky. A ne jen to. Pojeďme na společné vlně.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  45 let | Brno
Svobodný muž bez závazku, by rád poznal ženu, k budování vážného vztahu.Být si vzájemně oporou, toulat se spolu přírodou, spolu životem jít a jaký si ho uděláme, takový ho budeme mít.Vše je jen na nás.Brno a blízké okolí.Kouřím pouze venku.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  53 let | Praha
Je možná divné cítit se mladý s tolika křížky a zkušenostmi, ale pořád se učím a objevuji život. Třeba mi i tady přinese novou výzvu. S vyřešenou minulostí a uspokojivou přítomností se tak pouštím do těchto neznámých vod, abych si konečně pořádně natloukl nos:)A nebo ne?
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 48 let, Ústí nad Orlicí
žena, 47 let, Praha
žena, 71 let, Kladno

Seznamka - muži

muž, 45 let, Kroměříž
muž, 63 let, Plzeň
muž, 34 let, Praha