Kolo a cyklistika : Sport : do 80 let

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

Hledá se cyklistka - veselá slečna, dáma, odkudkoli, se sm. pro humor, sport. založ., nekuř., sport. nebo norm. postavy. Pobyt 1-2 týdny Pálava, Lednicko-valt. areál. Vyjížďky, výlety - Nové Mlýny, Pasohl., Mikulov, Děvičky, zámky, vinotéky, sklípky. Nezad., nekuř., aktivní, 58/178, norm. post., se sm. pro humor. Odpovědi prosím s profil. foto, nebo výměnou do mejlu. Fota na ukázku z lokality mám, ubyt. v samost. RD u vinice (možnost půjč. kol), termín dle domluvy, doprava autem možná i s koly.

vysoký, štíhlý, aktivně sportující, mladšího vzhledu, hledá sportovně založenou ženu na sdílení společných zájmů, kolo ideálně z Prahy do kopců jižním až jihovýchodním směrem, v létě třeba můžeme vyrazit zdolávat horské průsmyky Alp a Dolomit (znám tam každý kout), případně i běhání, v zimě běžky... není nutné závodit, ale nejedná se mi ani o mrcasení se od hospody k hospodě..., prostě pro radost z pohybu (s jistou intenzitou pohybu s tím spojenou)

Hledám kamarády na kolo pro společné vyjíždky .

Hledám cyklistku - odkudkoli, symp., veselou slečnu, dámu, se sm. pro humor, sport. založ., nekuř., sport. nebo norm. postavy. Pobyt 1-2 týdny Pálava, Lednicko-valt. areál. Vyjížďky, výlety - Nové Mlýny, Pasohlávky, Mikulov, Děvičky, zámky, vinotéky, sklípky. Nezad., nekuř., aktivní, 58/178 cm, norm. post., se sm. pro humor. Odpovědi prosím s profil. foto, nebo vým. do e-mailu. Fota z lokality mám, ubyt. v samost. RD u vinice (možnost půjč. kol), termín dle domluvy, doprava autem možná i s koly.



Najde se sympatická kamarádka na projížďky v okolí Plzně?

Ahoj, hledám parťáky na kolo mtb na projížďky přes týden odpo po práci, příp. na celý den o víkendu (když nebudu na celý vik mimo Prahu), spise ze severu Prahy kvůli lepší domluvě. Máme tu jaro a počasí se snad už též umoudří na pohoda projížďky přírodou, navíc o víkendu začíná Vrkopa, tak už se jen domluvit a vyrazit;)

Jaro začíná, je čas vytáhnout kolo. Pojeďme se projet do hradeckých lesů nebo klidně i dál. Jezdit sám je nuda.

Kolo ještě čeká v garáži na pořádné jaro, ale asi už je čas se začít poohlížet, jestli ty první jarní kilometry najedu sám nebo s někým dalším. Hledám někoho na občasné vyjížďky po okolí Liberce, cca 2x týdně navečer po práci, do 50km. Žádný závodění, prostě na pohodu, zlepšení mizerné kondičky, protažení po celodenním sezení v kanclu a převážně mimo silnice (trekový e-bike).

Ahoj, porozhlížím se po sympatickém protějšku na společné odpolední cyklo-projížďky. Jezdím cyklo-stezky a silnice 3. třídy v pohodové tempu. O víkendech možno celodenní výlety po ČR do vzdálenějších míst. Po vzájemné oboustranné dohodě možno i jiné sportovní aktivity. Nekuřák štíhlé postavy 49/180 z Kladna

Hledám pohodovou kamarádku /kamaráda na sport. Jezdím na kole, na běžkách, mám ráda pěší turistiku. Jsem z Benešova (66let).

Ahoj - jaro za dveřmi a já hledám pohodovou kámošku na kolo ...na stavu nezáleží , hlavně vše na pohodu a s humorem .....písneš ?

Ahojky, hledám přátelství, parťačku přibližně v mém věku na cyklovýlety, cyklozájezdy, poznávaní jak okolí, tak cizích zemí, tůry či procházky po horách anebo návštěva hradů, zámků, ..., kina, popovídání si o všem možném a nemožném. Vše je na společné domluvě a možností v danou chvíli. Je mi 41 let. jsem z Orlové. Budu se moc těšit. Petr Moravskoslezský kraj

Ahoj, hledám kamoše či kámošku na výlety na kole. Po Praze nebo kdekoliv... Rád jezdím po setmění, nejlépe když prší nebo sněží, ale není podmínkou. Kolo mám jako rehabilitaci, ale ve dvou je to vždycky lepší...

Ahoj. Hledám sportovně založenou ženu, která má srdíčko na pravém místě. (příroda, lyže, kolo, tenis, voda atd zn. ideál) Vše ostatní si můžeme říci u skleničky dobrého vínka nebo kávičky. Lumír