Sport : Seznamka : do 80 let

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

Ahoj, najde se nějaká fajn společnost občas na inlajny? :) Letos je zas oprašuji a může být prima nejezdit vždy jen sám.

Hledám kamarádku, kamarádku s výhodami. Časem možná i víc. Ideálně druhého Vodnáře, Blížence, Váhu nebo Lvici. Zábava: hory, řeky, plachtění, vanlife, motorky, cestování, saunování, otužování, kolektivní sporty - nohejbal, volejbal.

Prosím, naučí mě někdo na in- line bruslích? Brusle mám, mohu jen o víkendu, děkuji Lenka

Hledám sympatickou mladší trošku akční ženu která si občas šla zabruslit in line, zkusit ferraty, nebo jen pěší výlet, auto výlet, ale i do kina, muzea, za kulturou. Nehledám vrcholovou sportovkyni , ale vše jen na pohodu. Aktuálně můžu více přes den a v týdnu. Jsem z Prahy.



Lyžuješ ráda? jsi trochu dobrodruh? pokud si odpovíš ano, ozvi se a příští týden brázdíme svahy v Alpách

MužLyžování 48 let Praha

TOP  23.1.2024

Ahoj, hledam nekoho kdo by jel na lyzovacku do Alp na prodlouzeny vikend, muze vas by vice;))

MužBadminton 36 let Ostrava

TOP  23.1.2024

Ahoj. Najdu tady parťačku na pravidelný badminton?

Hledám parťačku (nebo i dvě), která by ráda jela v polovině března na lyže (běžky) do Itálie do Livigna, autobusem do apartmánu.

MužBruslení 46 let Praha

TOP  19.1.2024

Nějaká milá, pohodová, vtipná holka na inline brusle by tu nebyla? :)

ŽenaLyžování 40 let Praha

TOP  18.1.2024

Hledám někoho na běžky do Krkonoš a nebo na lyžování.

MužTenis 44 let Kladno

TOP  17.1.2024

Ahoj. Hledam spoluhrace/cku na tenis. Moje uroven je asi mirne pokrocila. Radek

Ahoj, nenašel by se tu sporťáček z Aše, který chodí, nebo by chtěl začít chodit (nejlíp pravidelně) plavat? Nejlíp někdo, kdo umí kraula a mohl bych se k němu přidat a měl by trpělivost, mě to taky naučit? Cestou mohu vyzvednout, nebo někam zajet :o).

Ahoj, ráda bych našla fajn kamaráda nebo kamarádku z Prahy a okolí na turistiku, procházky nebo do kina a do divadla, posezení u skleničky. Je mi 57, jsem z Prahy a mám dospělou dceru. Budu moc ráda, když se ozveš.

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

Hledám hodnou partnerku na kolo (citybike). Mám kolo s 3 rychlostním nábojem. Jsem z Prahy 4 a jezdím z Braníka směr Krč, Modřany, Zbraslav. No a až stavaři dokončí opravu Barrandovského mostu, rád bych zajel po dlouhé době do Prokopského údolí. Když nebudu muset jezdit sám. Srdečně zdraví Viky

Dělám sprinty do kopců a schodů v parku, kde je klid, klidně 2-3 hodiny, rád u toho relaxuju. Taky začnu plavat rybník. Můžu být upovídaný, ale preferuju klid a radost z přírody. Vztah asi spíš nehledám, nic složitýho. *pardon všem CovidVaxerům, mám své důvody.. s lidmy, kteří si neváží daru života a nevěří v sebe netrávim volný čas.

Ahoj, hledám někoho na pravidelne hrani tenisu, kdo už tenis taky hraje. Hraji několik let, řekla bych, že středně pokrocila. Bydlím v HK. Těším se, az si zahrajeme. Monika.

Hledám partnerku na cyklovýlety do Brd. V otevřených Brdech (původní vojenský újezd) jsou zajímavé krásné lokality. Hřeben Toku s dopadovou plochou, Houpák s bunkry, zrekonstruovaný lovecký zámeček Tři Trubky, údolí Rezervy, Padrťské rybníky, meteoradar Praha, Bor, vodní nádrž Pilská.... . Můžeme vyrazit i turisticky.