Sport : Seznamka : do 80 let

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

Ahoj, hledám někoho na pravidelne hrani tenisu, kdo už tenis taky hraje. Hraji několik let, řekla bych, že středně pokrocila. Bydlím v HK. Těším se, az si zahrajeme. Monika.

Hledám hodnou partnerku na kolo (citybike). Mám kolo s 3 rychlostním nábojem. Jsem z Prahy 4 a jezdím z Braníka směr Krč, Modřany, Zbraslav. No a až stavaři dokončí opravu Barrandovského mostu, rád bych zajel po dlouhé době do Prokopského údolí. Když nebudu muset jezdit sám. Srdečně zdraví Viky

Hledám partnerku na cyklovýlety do Brd. V otevřených Brdech (původní vojenský újezd) jsou zajímavé krásné lokality. Hřeben Toku s dopadovou plochou, Houpák s bunkry, zrekonstruovaný lovecký zámeček Tři Trubky, údolí Rezervy, Padrťské rybníky, meteoradar Praha, Bor, vodní nádrž Pilská.... . Můžeme vyrazit i turisticky.

Ahoj, najde se nějaká fajn společnost občas na inlajny? :) Letos je zas oprašuji a může být prima nejezdit vždy jen sám.



MužOstatní... 49 let Praha

TOP  11.1.2024

Ahoj, hledám pohodového parťáka/parťačku na pravidelné lezení na stěně? Smichoff, Chodov nebo Libeň. Lano a výbavu mám, spolehlivý. Klidně můžeš být začátečník.

Parťáčka na běh, inline, kolo či lyže?

VOLEJBAL - KARLÍN - STŘEDA - 18:15 Smíšená parta, která hraje volejbal v Praze Karlíně u metra Florenc ve středu 18:15 - 20:00 hledá hráčky nebo hráče na doplnění volných míst. Na věku nezáleží. Hrajeme na dobré rekreační úrovni (5.-7. AVL; náhra za hlavu apod. ) a pár lidí se ještě vejde. Nehrajeme pro špičkový výkon, ale na druhé straně nás špatná hra nebaví. Příspěvky se platí paušálem cca 2500 za rok. Milan

Vdaná sportující žena se souhlasem manžela hledá parťáka na běhání, saunu, cvičení, otužování. Ideálně příjemný sportovně založený usměvavý muž SŠ/VŠ mezi 36 a 50 lety, který uběhne bez potíží alespoň 10 km :-)

Ahoj známá/neznámá, na přelomu února a března mám v plánu Alpy (Rakousko, Itálie) rád bych tam s pohodovou a usměvavou lyžařkou, pokud se tu najde ? V případě sympatií můžeme i v červnu na Capa Verde :-) či jinam.

Najde se někdo z Prahy 9 a okolí na společné vyjížďky na kole? Horské nebo trekové, v klidu a pohodě... Nehledám závodníky :-)

Kočku na lyže na 2 dny do Alp hledá trochu vypelichaný 176/60let, 85kg. Zn. leden 2024/dobrá lyžařka.

Pravidelně z Písku vyrážím na soutěže lodních modelářů, přičemž mohu nabídnout místo v autě dalšímu zájemci o tyto akce. Též můžeme společně s lodními modely chodit k vodě v Písku.

Ahoj, kdyby měl někdo čas a chuť, uvítal bych někoho na dopolední sportování.. běh, kolo, stolní tenis, volejbal... nebo mě třeba někdo naučí něco nového?

Ahojky, hledám přátelství, parťačku přibližně v mém věku na cyklovýlety, cyklozájezdy, poznávaní jak okolí, tak cizích zemí, tůry či procházky po horách anebo návštěva hradů, zámků, ..., kina, popovídání si o všem možném a nemožném. Vše je na společné domluvě a možností v danou chvíli. Je mi 41 let. jsem z Orlové. Budu se moc těšit. Petr Moravskoslezský kraj

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

Dělám sprinty do kopců a schodů v parku, kde je klid, klidně 2-3 hodiny, rád u toho relaxuju. Taky začnu plavat rybník. Můžu být upovídaný, ale preferuju klid a radost z přírody. Vztah asi spíš nehledám, nic složitýho. *pardon všem CovidVaxerům, mám své důvody.. s lidmy, kteří si neváží daru života a nevěří v sebe netrávim volný čas.

Jsem rozvedený pohodář, rád sportuji, cestuji, chodím do přírody, užívám kultury, poslouchám hudbu, dám si dobré jídlo, pomáhám potřebným, ... Alkohol piju střídmě ve společnosti a nekouřím. Své rodinné záležitosti mám vyřešené a moc rád bych našel ženu, která je naladěna na podobnou vlnu. Pojďme zkusit rande, třeba na procházku, kafíčko a popovídáme si nezávazně. Osobnost: ESFJ Temperament: Tak trošku hyperaktivní

Hledám pohodářku, kamarádku a parťačku na Nordic Walking.

Hledám sympatickou mladší trošku akční ženu která si občas šla zabruslit in line, zkusit ferraty, nebo jen pěší výlet, auto výlet, ale i do kina, muzea, za kulturou. Nehledám vrcholovou sportovkyni , ale vše jen na pohodu. Aktuálně můžu více přes den a v týdnu. Jsem z Prahy.