Sport : Seznamka : do 80 let

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

Prosím, naučí mě někdo na in- line bruslích? Brusle mám, mohu jen o víkendu, děkuji Lenka

Hledám partnerku na cyklovýlety do Brd. V otevřených Brdech (původní vojenský újezd) jsou zajímavé krásné lokality. Hřeben Toku s dopadovou plochou, Houpák s bunkry, zrekonstruovaný lovecký zámeček Tři Trubky, údolí Rezervy, Padrťské rybníky, meteoradar Praha, Bor, vodní nádrž Pilská.... . Můžeme vyrazit i turisticky.

Hledám hodnou partnerku na kolo (citybike). Mám kolo s 3 rychlostním nábojem. Jsem z Prahy 4 a jezdím z Braníka směr Krč, Modřany, Zbraslav. No a až stavaři dokončí opravu Barrandovského mostu, rád bych zajel po dlouhé době do Prokopského údolí. Když nebudu muset jezdit sám. Srdečně zdraví Viky

Ahoj všem, Mám rád cestování, sport, sluníčko, moře, kino, divadlo, relax v přírodě a dobre jídlo. Najdu někoho s podobnými zájmy?.



Ahoj, nějaká slečna, co by chtěla jít si zaplavat? :-)

Hledam ženu na sportovni aktivity.

Zima už pomalu klepe na vrátka a já se hodně moc těším na sjezdové lyžování, rád bych cestoval s milou dámskou společností, nejsem závodní lyžař spíš sjedu jakýkoliv kopec a dole se rád potkám u lanovky. Tomáš z Liberce

ŽenaBojové 49 let Brno

TOP  20.9.2023

Zdravím všechny, hledám někoho kdo by mě naučil základy boxu a sebeobrany ;)

Hledám partnerku na golf, HDC jakýkoliv, pohoda, třeba trochu cestování, zábava i přátelství… Ostravsko

Hledam kamaráda/ kamarádku na vyjížďky na kole, ale klidně i na plavání, výlety, nebo na pivo. Život letí, kamarád mi bohužel zemřel a žena na nic z toho není . Jen rekreačne, na pohodu.

ŽenaTenis 44 let Olomouc

TOP  15.9.2023

Hledám někoho, kdo by si občas rád zahrál rekreačně tenis a nefiguruje v žebříčku nejlepších hráčů světa, nebo spíš nefiguruje vůbec v žádném žebříčku hráčů tenisu. ;-)

ŽenaBadminton 52 let Olomouc

TOP  14.9.2023

Někdo na badminton nebo wellness nebo jiný relax v Olomouci? Na pohodu, nezávazně, život běží....

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

vysoký, štíhlý, aktivně sportující, mladšího vzhledu hledá sportovně založenou ženu na sdílení společných zájmů, kolo ideálně z Prahy jižním-jihovýchodním směrem, běhání, v zimě třeba běžky

Hledám pohodářku, kamarádku a parťačku na Nordic Walking.

Hledám kamarádku, kamarádku s výhodami. Časem možná i víc. Ideálně druhého Vodnáře, Blížence, Váhu nebo Lvici. Zábava: hory, řeky, plachtění, vanlife, motorky, cestování, saunování, otužování, kolektivní sporty - nohejbal, volejbal.

Hledám sympatickou mladší trošku akční ženu která si občas šla zabruslit in line, nebo jen pěší výlet, auto výlet, ale i do kina, muzea, za kulturou. Nehledám vrcholovou sportovkyni , ale vše jen na pohodu. Aktuálně můžu více přes den a v týdnu. Jsem z Prahy.