Sport : Seznamka : do 80 let

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

Hledám sympatickou mladší trošku akční ženu která si občas šla zabruslit in line, nebo jen pěší výlet, auto výlet, ale i do kina, muzea, za kulturou. Nehledám vrcholovou sportovkyni , ale vše jen na pohodu. Aktuálně můžu více přes týden. Jsem z Prahy.

vysoký, štíhlý, aktivně sportující, mladšího vzhledu hledá sportovně založenou ženu na sdílení společných zájmů, kolo ideálně z Prahy jižním-jihovýchodním směrem, běhání, v zimě třeba běžky

Hledám pohodářku, kamarádku a parťačku na Nordic Walking.

Prosím, naučí mě někdo na in- line bruslích? Brusle mám, mohu jen o víkendu, děkuji Lenka



Parťačka (parťák) na běh a/nebo fitko/posilovnu, občas jiný sport (kruhák, TRX, HEAT..), v oblasti Pardubice Slovany, Drážka, Dubina, případně jinde po městě. Muž sportovní postavy cca 45, 178cm, 90kg, s Multisportkou, vím jak cvičit, můžu poradit. Ozvi se :)

Ahoj, nekdo k vode, kdo se rad koupe Vek neresim

Rád poznám usměvavou, štíhlejší ženu pro volnočasové aktivity - hory, turistika, horské kolo, voda, procházky, výlety, poznávání zajímavých míst, později třeba i společné večery a pohodový život v páru. Děti vítány, nejsou ovšem podmínkou, na rozdíl od nadšení pro kolojízdu, přírodu a romantiku.

Rád bych poznal sportovně založenou zadanou ženu, která by měla chuť na pravidelné "tajné" společné vyjížďky na horském kole. Ideálně sever Brna. Najde se taková? Petr

Lyže se uklidily a je třeba vytáhnout kolo a botky na turistiku. Již nejsem "chrt", ale ani se životem neloudám. Najde se zde nějaká partnerka na pohodové kolování, turistiku a cestování ? Nezadaná, z Prahy, do 65, "přiměřené" hmotnosti a komunikativní. Jejím jediným smyslem života nejsou nekonečné telenovely, pejsek, kočička nebo jenom vnoučátka a není 100% hlídací babička. Vše v pohodě a především s humorem. Děvčata, žijeme jenom jednou.

Ozve se trošku sportovně založená žena ?

Ahoj, hledám parťáka/parťačku na cyklistiku.

Najde se tu cyklistka která by občas ráda prožila hezké pohodové chvilky na kole. Celá vysočina.

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

Ahoj všem, Mám rád cestování, sport, sluníčko, moře, kino, divadlo, relax v přírodě a dobre jídlo. Najdu někoho s podobnými zájmy?.

Jsem rozvedený pohodář, rád sportuji, cestuji, chodím do přírody, užívám kultury, poslouchám hudbu, dám si dobré jídlo, pomáhám potřebným, ... Alkohol piju střídmě ve společnosti a nekouřím. Své rodinné záležitosti mám vyřešené a moc rád bych našel ženu, která je naladěna na podobnou vlnu. Pojďme zkusit rande, třeba na procházku, kafíčko a popovídáme si nezávazně. Osobnost: ESFJ Temperament: Tak trošku hyperaktivní

Hledám hodnou partnerku na kolo (citybike). Mám kolo s 3 rychlostním nábojem. Jsem z Prahy 4 a jezdím z Braníka směr Krč, Modřany, Zbraslav. No a až stavaři dokončí opravu Barrandovského mostu, rád bych zajel po dlouhé době do Prokopského údolí. Když nebudu muset jezdit sám. Srdečně zdraví Viky

Hledám partnerku na cyklovýlety do Brd. V otevřených Brdech (původní vojenský újezd) jsou zajímavé krásné lokality. Hřeben Toku s dopadovou plochou, Houpák s bunkry, zrekonstruovaný lovecký zámeček Tři Trubky, údolí Rezervy, Padrťské rybníky, meteoradar Praha, Bor, vodní nádrž Pilská.... . Můžeme vyrazit i turisticky.