Sport : Seznamka

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

Jsem rozvedený pohodář, rád sportuji, cestuji, chodím do přírody, užívám kultury, poslouchám hudbu, dám si dobré jídlo, pomáhám potřebným, ... Alkohol piju střídmě ve společnosti a nekouřím. Své rodinné záležitosti mám vyřešené a moc rád bych našel ženu, která je naladěna na podobnou vlnu. Pojďme zkusit rande, třeba na procházku, kafíčko a popovídáme si nezávazně. Osobnost: ESFJ Temperament: Tak trošku hyperaktivní

Hledám kamarádku, kamarádku s výhodami. Časem možná i víc. Ideálně druhého Vodnáře, Blížence, Váhu nebo Lvici. Zábava: hory, řeky, plachtění, vanlife, motorky, cestování, saunování, otužování, kolektivní sporty - nohejbal, volejbal.

Hledám hodnou partnerku na kolo (citybike). Mám kolo s 3 rychlostním nábojem. Jsem z Prahy 4 a jezdím z Braníka směr Krč, Modřany, Zbraslav. No a až stavaři dokončí opravu Barrandovského mostu, rád bych zajel po dlouhé době do Prokopského údolí. Když nebudu muset jezdit sám. Srdečně zdraví Viky

Ahoj všem, Mám rád cestování, sport, sluníčko, moře, kino, divadlo, relax v přírodě a dobre jídlo. Najdu někoho s podobnými zájmy?.



Ahoj.....je tu nějaká nadějná běžkařka na společné výlety za sněhem ? ??

Najdu kamarádku na běh, či jiné sportovní aktivity?

MužSquash 41 let Liberec

TOP  17.2.2024

Dobrý den, hledám partnera(ku) na squash 2x v týdnu. Hraju na úrovni středně pokročilá. Je mi 41 let. Budu ráda, když mi napíšete.

Ahoj, porozhlížím se po sympatickém protějšku na společné odpolední cyklo-projížďky. Jezdím cyklo-stezky a silnice 3. třídy v pohodové tempu. O víkendech možno celodenní výlety po ČR do vzdálenějších míst. Po vzájemné oboustranné dohodě možno i jiné sportovní aktivity. Nekuřák štíhlé postavy 49/180 z Kladna

IT, trochu introvert, hledá ženu na výletování a v zimě někam do tepla k moři, kde si zaplavat v pořádných vlnách ...

Do termálů nebo na wellness, na vínečko i na ???.. Ale i na výlet, kulturu i tanec, nezávazně i závazně - ale pravidelně.. Kdo se přidá?

ŽenaBadminton 39 let Praha

TOP  8.2.2024

Ahoj, hledám sportparťáky na badminton, přes týden odpo po práci. A ideálně ze severu Prahy, chodivám hrávat do Stepu;)

Hledám sportovně založeného parťáka (pohodově horské kolo, fitko, plavání) na výlety, dovolenou, ... Výhodou, ale ne nutně, m-m aktivního... Jen z Brna a nekuřák.

Hledám pohodovou kamarádku /kamaráda na sport. Jezdím na kole, na běžkách, mám ráda pěší turistiku. Jsem z Benešova (66let).

Ahoj... Jsem s lodí v Řecku... užívám si slunce, moře a pohodu ..Rád poznám pohodovou slečnu/ženu.. od kudkoliv která se přidá .. Na jaře popluju směr Lipary, Sardinie, Baleáry, Španělsko, Gibraltar..

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

Hledám pohodářku, kamarádku a parťačku na Nordic Walking.

vysoký, štíhlý, aktivně sportující, mladšího vzhledu hledá sportovně založenou ženu na sdílení společných zájmů, kolo ideálně z Prahy jižním-jihovýchodním směrem, běhání, v zimě třeba běžky

Hledám partnerku na cyklovýlety do Brd. V otevřených Brdech (původní vojenský újezd) jsou zajímavé krásné lokality. Hřeben Toku s dopadovou plochou, Houpák s bunkry, zrekonstruovaný lovecký zámeček Tři Trubky, údolí Rezervy, Padrťské rybníky, meteoradar Praha, Bor, vodní nádrž Pilská.... . Můžeme vyrazit i turisticky.

Prosím, naučí mě někdo na in- line bruslích? Brusle mám, mohu jen o víkendu, děkuji Lenka